Ligbad kopen? WOOD4 heeft de mooiste modellen

Wanneer u af en toe heerlijk wilt ontspannen en tot rust wilt komen in uw eigen badkamer, is een ligbad een perfecte aanvulling. WOOD4 verkoopt ovaal en rechthoekige dubbelwandige ligbaden. De ligbaden kunnen zowel vrijstaand, als half vrijstaand geplaatst kunnen worden. Door de dubbele wand blijft uw badwater langer warm en kunt u nog meer genieten van totale ontspanning.

Genieten van luxe

 
Bij WOOD4 vindt u geen standaard ligbaden. Door onze gedrevenheid naar een stijlvolle badkamer verkopen wij vrijstaande ligbaden en inbouw ligbaden die net even anders zijn. Afwijkende vormen, unieke materialen, veelzijdige kleuren, bij WOOD4 is eigenlijk niets te gek. Onze ovale en rechthoekige baden zijn ware blikvangers in uw appartement, loft of badkamer en zullen zeker bijdragen aan een unieke sfeer van uw badkamer. De hoogwaardige kwaliteit, het gevoel van luxe en de perfecte afwerking maken de ligbaden die wij verkopen WOOD4 waardig.
 
De half vrijstaande en vrijstaande ligbaden die wij verkopen zijn perfect te combineren met onze vrijstaande badkraan en andere stijlvolle andere producten.